Tänään oli taas ihan tavallinen päivä. Olin töissä, vittuunnuin siellä. Se ei kylläkään ole tavallista... Nyt sitten odottelen iltaa ja Täydellisiä naisia, ellen sitten nukahda aikaisemmin. Hiuksissani on hiusväri, joka tulisi huuhdella pois ihan pikapuoliin.

Minulla on jotenkin väsynyt olo, siis silleen henkisesti. Ehkä se ristiriita tilanne töissä aiheuttaa sen, ehkä osittain rankka viikonloppu. Siis ei rankka sillatavalla kun moni nyt ehkä ajattelee... Tuli autoiltua jotakin tuhat kilometria, käveltyä melkein se sama. Kävin lauantaina nimittäin mp-messuilla, ensimmäinen kertani! Ja sieltä tarttui minuun ihan mieletön prätkä-kuume. Saa nähdä kuinka käy, kun kevät koittaa, joutuuko ostamaan moottoripyörän vai ei.

Nyt on muuten hiusväri huuhdeltu pois hiuksista, eihän tästä ihan sellainen tullut kun etukäteen ajattelin, mutta ihan hyvä kuitenkin.

 

Olisikohan tässä iässä jo lupa olettaa että voisi käyttäytyä kuten aikuinen ja saada myöskin osaksensa sellaista kohtelua kuin olettaisi aikuisen toiselta aikuiselta saavan. Eipä sitä tiedä, parempi on varmaan kun ei luule liikoja ja on vain ihan hiljaa ja nyökkäilee sopivassa tilanteessa. Puhun nyt siitä tilanteesta töissä. Oikeastaan se alkoi jo viimeviikolla, nyt vaan hieman jatkoa. Ärsyttää kun en sitten hankalassa tilanteessa saa sanottua sitä mitä ajattelen ja sitten asiat jää epäselväksi. Tai minun kantani ei tule täysin selväksi. Voihan vee sanon minä.